Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Інше » OFFTOP » Чому РНБ і попса витісняє в Калуші клубну музику? (або чому наше місто стає попсовим...)
Чому РНБ і попса витісняє в Калуші клубну музику?
nikotinikДата: П`ятниця, 19.02.2010, 12:28 | Повідомлення # 1
>>Hardstyle Master<<
Група: >>ADMIN<<
Повідомлень: 111
Репутація: 5
Статус: Offline
Тема спірна оскільки багато хто вважає що колись в калуші була одна попса, а тепер попса дає задніх бо появилось нових діджеїв які пропогандують онлі клаб мюзік..
Проте хочу зауважити що колись електронна музика в Калуші ішла з Аврори, сам помню що включали треки і казали що в Аврорі то крутять.. і то була хороша музика, а не якась нагла попса
Тим більше багато з тих нових діджеїв можна назвати "само-граями" , тобто вони грають те що їм скажуть, а не те що вони хочуть.. звісно ж якщо їм така музика подобається - то їхнє право, але все таки більшість із нових йдуть під гаслами "Попса гавно, продвігаєм клаб" а самі грають ту попсу.. хто ж ви після цього ?


J'adore Hardcore!
 
megaroman15Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 12:34 | Повідомлення # 2
Початківець
Група: DJ
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
не всі!

It's all house music that we live for!
 
po4erДата: П`ятниця, 19.02.2010, 12:52 | Повідомлення # 3
Початківець
Група: DJ
Повідомлень: 23
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (megaroman15)
не всі!

ну багато чого ти не знаеш)))


lets play quality music
 
gapДата: П`ятниця, 19.02.2010, 13:31 | Повідомлення # 4
Манипулятор Сознания
Група: DJ
Повідомлень: 13
Репутація: 3
Статус: Offline
Доброго Дня , Шановні Діджеї, і всі, в кого виходить зводити треки.

Дана тема надихнула мене на написання цього «МІНІ-поста». Прошу сприймати це звернення , не як «об’явлення війни», не як «революції», не як «Супер-розкритикувати когось і щось» . Я думаю розписувати про ситуацію, яка є в Калуші-- особливо немає сенсу, ітак всі про все більш-менш знають . Є три Клуба, є Діджеї-Резиденти, які там працюють; є музика в тих трьох клубах..Риторичне питання: Чим відрізняються ці три клуби між собою? (Тільки не треба зараз розтлумачувати про Унікальність якогось закладу в музиці. Ще повірю, що кольора гама , атмосфера різні…Але форум цей музичний…)

Правильно, Ви зараз всі дружньо закричите Vocal House, R&B, Hip-Hop…Неправда….! Треки з нових кліпів, Фільмів… Нові сингли відомих Поп-артистів…Там де є реп…. Відомі хіти…Електро-Хаусові рімейки на відомі всім пісні….Це все шлак , який вам приходиться Грати …. Задумайтесь…! Якщо не вмієте підірвати людей Електронною музикою, якщо не відчуваєте танцпол, бо не можете підняти його нічим іншим, крім попси…. То ви не Діджей, а людина яка просто вміє зводити треки…! Працюйте…!

Сам маю досвід роботи в клубах, і скажу . . . Якщо ви вже взялись за роботу діджея, обрали свій стиль музики, і йдете працювати в клуб, то вчіться «не прогинатись» під Мейнстрім…Да, ви зараз скажете, що без «попси» впаде відвідуваність клубу. Х**й там! Люди ще в попередньому тисячолітті придумали різні фішки, заманухи і т.д. (Знижки на вхід, «Сексуальні» ціни на барі, Конкурси….і т.д. Це навіть не 1% з того що можна придумати)Працюйте…!

Да, згоден на 99% , мол ви це все продумаєте, Станете за пульт і почнете грати супер-стаф ))) Запросите хедлайнера… І тут як на зло Адміністрацію клубу не влаштовує Кількість лишених грошей на барі, Кількість людей на вході… Потім кажете всі вслух, мол народ в Калуші не дає дупля…А ви що думали….? Правильно, Москва не за один день будувалась… Пару разів буде Провал…Рік буде провал в роботі Клубу…. Але про те найдеться хоча б тих 80-100 чол. Яким все ж таки цікаво що ви робите! Скажу вам чесно, Про мінімал ще 1,5 року назад в Калуші нічого не знали… і думали , ще це Електро, «просто з басами і без тьолки яка співає»…Працюйте..! Не опускайте руки..!

Я не зачіплю всього в даній темі, вже походу діла будем дискутувати…!

Просто Ви , Шановні Діджеї і Промоутери, деякі Клабери (які кажуть що в Калуші нема куда піти, і йдете танцювати під Поп-ритми) – «не наступайте собі на статеві органи»… Працюйте!

Діджеєм може стати кожен, але не кожен вміє виступати. Передусім ви артисти, нна вас дивляться , ви в центрі всіх подій і головна задача це не тільки якісно відіграти, А повністью віддати себе публіці. Поганої музики нема, є поганий артист, який не вміє її подавати клаберам.!!!!!

Порада тим , хто працює у вірному напрямку: Працюйте..! Створюйте Community, Робіть якісні вечірки…Але не такі, де просто голосно грає музика…!
До Зустрічі..



Alcohol, Drugs, Overdrive noise, Neon Lights, Party People...Can You Feel It?

Повідомлення відредагував gap - П`ятниця, 19.02.2010, 13:35
 
po4erДата: П`ятниця, 19.02.2010, 13:39 | Повідомлення # 5
Початківець
Група: DJ
Повідомлень: 23
Репутація: 1
Статус: Offline
Також є багато питаннь до роботи діджеїв, але мені не стане сил і натхнення тут всьо розписувати, але як постом вище, тут можна розвести дискусію, але чи вона дойде до голови людей і діджеїв... Чекаю ще на цікаві пости.

lets play quality music
 
ForbiddenДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:30 | Повідомлення # 6
New_onE
Група: DJ
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
та бо ті хто почав розвивати...клубну культуру калуша...почали народ труїти цею попсою і народ привик а тепер х*й відучиш від тої сраної попси..їм даже драм без леді гаги нейде )

I Love Neuro-Сметану and Technoid
 
FanzidonДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:34 | Повідомлення # 7
ПродвінутЫй
Група: DJ
Повідомлень: 48
Репутація: 4
Статус: Offline
=))) Мда...людей присадили не ми, а такы речы як "МТВ", "М1", "ОТВ", "Радыо Люкс ФМ" ы т.д. Нашої заслуги тут значно менше...=)

Быть психиатром в тюрьме Огайо гараздо сложнее чем я думал...
 
ForbiddenДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:40 | Повідомлення # 8
New_onE
Група: DJ
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (gap)
Дана тема надихнула мене на написання цього «МІНІ-поста». Прошу сприймати це звернення , не як «об’явлення війни», не як «революції», не як «Супер-розкритикувати когось і щось» . Я думаю розписувати про ситуацію, яка є в Калуші-- особливо немає сенсу, ітак всі про все більш-менш знають . Є три Клуба, є Діджеї-Резиденти, які там працюють; є музика в тих трьох клубах..Риторичне питання: Чим відрізняються ці три клуби між собою? (Тільки не треба зараз розтлумачувати про Унікальність якогось закладу в музиці. Ще повірю, що кольора гама , атмосфера різні…Але форум цей музичний…) Правильно, Ви зараз всі дружньо закричите Vocal House, R&B, Hip-Hop…Неправда….! Треки з нових кліпів, Фільмів… Нові сингли відомих Поп-артистів…Там де є реп…. Відомі хіти…Електро-Хаусові рімейки на відомі всім пісні….Це все шлак , який вам приходиться Грати …. Задумайтесь…! Якщо не вмієте підірвати людей Електронною музикою, якщо не відчуваєте танцпол, бо не можете підняти його нічим іншим, крім попси…. То ви не Діджей, а людина яка просто вміє зводити треки…! Працюйте…! Сам маю досвід роботи в клубах, і скажу . . . Якщо ви вже взялись за роботу діджея, обрали свій стиль музики, і йдете працювати в клуб, то вчіться «не прогинатись» під Мейнстрім…Да, ви зараз скажете, що без «попси» впаде відвідуваність клубу. Х**й там! Люди ще в попередньому тисячолітті придумали різні фішки, заманухи і т.д. (Знижки на вхід, «Сексуальні» ціни на барі, Конкурси….і т.д. Це навіть не 1% з того що можна придумати)Працюйте…! Да, згоден на 99% , мол ви це все продумаєте, Станете за пульт і почнете грати супер-стаф ))) Запросите хедлайнера… І тут як на зло Адміністрацію клубу не влаштовує Кількість лишених грошей на барі, Кількість людей на вході… Потім кажете всі вслух, мол народ в Калуші не дає дупля…А ви що думали….? Правильно, Москва не за один день будувалась… Пару разів буде Провал…Рік буде провал в роботі Клубу…. Але про те найдеться хоча б тих 80-100 чол. Яким все ж таки цікаво що ви робите! Скажу вам чесно, Про мінімал ще 1,5 року назад в Калуші нічого не знали… і думали , ще це Електро, «просто з басами і без тьолки яка співає»…Працюйте..! Не опускайте руки..! Я не зачіплю всього в даній темі, вже походу діла будем дискутувати…! Просто Ви , Шановні Діджеї і Промоутери, деякі Клабери (які кажуть що в Калуші нема куда піти, і йдете танцювати під Поп-ритми) – «не наступайте собі на статеві органи»… Працюйте! Діджеєм може стати кожен, але не кожен вміє виступати. Передусім ви артисти, нна вас дивляться , ви в центрі всіх подій і головна задача це не тільки якісно відіграти, А повністью віддати себе публіці. Поганої музики нема, є поганий артист, який не вміє її подавати клаберам.!!!!! Порада тим , хто працює у вірному напрямку: Працюйте..! Створюйте Community, Робіть якісні вечірки…Але не такі, де просто голосно грає музика…! До Зустрічі..

прікол не в зводі....а як ти вже сказав віддати себе танцопу це я з тобою згідний...тіки шо дивився відео одного ДЖ з москви в елітному клубі звод такий собі...але він так з народом працював шо народ тіки кричав і руки піднімав ну і танцював...


I Love Neuro-Сметану and Technoid
 
gapДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:44 | Повідомлення # 9
Манипулятор Сознания
Група: DJ
Повідомлень: 13
Репутація: 3
Статус: Offline
Forbidden, Рано ти опустив руки....! Я бачу ти взагалі не зрозумів суть мого поста...
Та мій пост не важливий впринципі...
А важлива якість роботи Артиста..Так...Артиста!
Драм Енд Бейс культура - хотілось Б бачити її розвиток в нормальному руслі....!
А не як Логічний "Десерт" вкінці дискотеки...(Так! Саме дискотеки...!)
Працюйте над собою....! І не робіть в Калуші "Дискотеки"....
А робіть все гарно,красиво і якісно..!

Дякую всім за Увагу!

Додано (19.02.2010, 14:44)
---------------------------------------------

Forbidden, Тут мова іде не про "Зводки", не про "Електро-Хаус", не про "Lady GAGA", і тому подібним.... Не чіпай ти ту Москву...Там структура ринку зовсім інша...!
Тут обговорюється значно вища суть - поняття "Ідеологія Діджеінгу"


Alcohol, Drugs, Overdrive noise, Neon Lights, Party People...Can You Feel It?

Повідомлення відредагував gap - П`ятниця, 19.02.2010, 14:44
 
JoraДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:45 | Повідомлення # 10
DJ Jora
Група: DJ
Повідомлень: 31
Репутація: 6
Статус: Offline
діма-хороший міні пост! молодець - старався)

не згідний з "відвідуваність клубу не впаде" - це брєд - і ти знаєш, що впаде!в Калуші клаберів набагато більше аніж 150 чол) і можна їх збирати -але не щотижня - не говорячи про п"ятницю і неділю) це в основному студенти. і як тоді - ділити клуб на "В суботу електронний мюзік -
а в пятницю і неділю рнб і поп і хаус -вокал"...) це ж смішно...це дорога в могилу для клуба!=) хіба що привозити хедлайнера - але знову ж таки щодня не привезеш.
+ в нас кожен клабер не може позволити собі залишити на барі 1000 грн (умовно) а тільки біля сотні)іто не всі....
а от на "вокал мюзік"... ходять такі люди яким пох скільки вони залишать - головне щоб весело провести час)))і нра техно -транс вони не підуть - бо для них це "груз" та "напряг"-бумц. от так наші клуби і працюють - хто як собі обере.
Це я зі сторони бізнесу глянув.

Але не подумайте що я за попсу і рнб - я їх також непереварюю!!!але нажаль гроші правлять світом...і потрібно їх заробляти
а з музикою - транс,прогресів,техно - десь вже це писав - краще поїхати 2-3 рази в рік на фестиваль або овпен ейр(G.G & Godskitchen,QievDance...) - і отримати море незабутніх вражень ! = )яких за рік по наших клубах не нашкребти-нажаль...можливо з часом усе зміниться і пануватиме той саунд - який ми хочемо чути в наших нічних клубах..?*)
мир.


Techno_raveR
 
TekshaДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:51 | Повідомлення # 11
Початківець
Група: КлабЄр
Повідомлень: 18
Репутація: 1
Статус: Offline
як все запущено =) Gap рішає happy а якщо чесно то все правильно написав.....особливо про мінімал tongue
 
nikotinikДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:53 | Повідомлення # 12
>>Hardstyle Master<<
Група: >>ADMIN<<
Повідомлень: 111
Репутація: 5
Статус: Offline
Quote (gap)
Драм Енд Бейс культура - хотілось Б бачити її розвиток в нормальному руслі....!
А не як Логічний "Десерт" вкінці дискотеки...

попробуй після рнб руху відриватись під драм))) того його ставлять в кінці, аби добити той народ який ше двіжує.. то завжди так робилось, ше ніколи не бачив щоб драм крутили десь в середині...
і взагалі - літом в тому парку так народ добили тим драмом, що їх вже тошнить від нього fool
тай драм зара більше пішов по важкій стороні, нема джамп апа нормального((


J'adore Hardcore!
 
gapДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:56 | Повідомлення # 13
Манипулятор Сознания
Група: DJ
Повідомлень: 13
Репутація: 3
Статус: Offline
Jora, я Зрозумів суть твого поста! Правильно мислиш..!
Але я в попередньому повідомленні зачіпив дещо іншу тематику))
Суть трохи інакша...Але то не важно...
З точку зору Бізнесу теж можу сказати: Чи має право Калуш на Диференційний Клубний Ринок...? Тобто, веду свою думку до того , що наприклад існував б поділ по муз.складовій , спрямованість на певного користувача...)) А не , щоб всі Арт-Директора тиснули на всі ричаги , деколи ідучи на непристойні Економічні і Ідейні кроки (зокрема Демпінг Цін)
Jora, досить цікаво поспілкуватись на даному форумі з мислячими людьми,які розуміють Калуський Клубний Ринок! Радий бачити тебе на Форумі...!

Додано (19.02.2010, 14:56)
---------------------------------------------

Nikotinik Давайте про Драм Енд Бейс поговорим Пізніше wink


Alcohol, Drugs, Overdrive noise, Neon Lights, Party People...Can You Feel It?
 
po4erДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:57 | Повідомлення # 14
Початківець
Група: DJ
Повідомлень: 23
Репутація: 1
Статус: Offline
2 Jora
Згодся зі мною, шо тобі як і всім диктують шо іграти. Ти не вибераеш сам шо сёня техно завтра транс. Вот і це питання закрито. Як би ти хотів випригнути з штанів, власник тобі цього не дасть, і приходиться іграти все підряд, тобто "самограй".А свою власну музику яку ти пропагандуеш ти її там або не граеш, або дуже мало. А таким макаром клубну культуру не піднімеш.


lets play quality music

Повідомлення відредагував po4er - П`ятниця, 19.02.2010, 14:59
 
nikotinikДата: П`ятниця, 19.02.2010, 14:57 | Повідомлення # 15
>>Hardstyle Master<<
Група: >>ADMIN<<
Повідомлень: 111
Репутація: 5
Статус: Offline
gap, добре, покищо зосередемось на правильному витіснені попси з рнб

J'adore Hardcore!
 
Форум » Інше » OFFTOP » Чому РНБ і попса витісняє в Калуші клубну музику? (або чому наше місто стає попсовим...)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright Night-Kalush © 2024