Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Night Kalush » Афіша Вечірок » PANORAMA DJ's AWARDS 2010 |Червень| Panorama
PANORAMA DJ's AWARDS 2010 |Червень| Panorama
POFIGISTДата: Понеділок, 24.05.2010, 15:10 | Повідомлення # 1
Початківець
Група: DJ
Повідомлень: 23
Репутація: 0
Статус: Offline

СТАРТУЄМ! В ЧЕРВНІ ТРЕТІЙ СЕЗОН МАЙСТРІВ КРУГЛИХ БЛІНЧИКІВ. ХТО КРАЩИЙ ЦЬОГО РОКУ? КОМУ ПОЩАСТИТЬ, ЧИ ХТО ДОКАЖЕ? ЗОВСІМ СКОРО НА DJ.IF.UA ВСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПО ОНОВЛЕНОМУ ЧЕМПІОНАТУ!


Пройшло майже півроку від фіналу Авардс 2009 - і це значить, що стартує третій сезон змагань за звання "Кращого Ді-Джея 2010".
Тому, наразі запрошую всіх бажаючих до реєстрації своїх намірів взяти участь в змаганні. для цього вам потрібно написати смс на номер 095-59 84 959 - з вказанням свого нік-нейму( імя) і муз.стилю і якщо смс буде надіслана з нету чи з іншого моб.номера - то вказати свій контактний телефон. Ваша СМС автоматично буде означати про вашу згоду в участі в конкурсі. Також на ваш номер буде приходити вся оперативна інформація щодо чемпу. Також скоро Скай зробить опитування у верху теми де ви також зможете себе як учасника активізувати. Реєстрація учасників буде тривати до 31 травня. А вже 2 червня буде прослуховування і пре-конференція. Це так коротко - звичайно всі питання, зауваження та пропозиції висловлюєм в цій темі.

Наступне, так-як було домовлено з організаторами Калуського чемпіонату - Ді-Джеї-учасники, які взяли перші три призові місця в ньому, при власній згоді та бажанню автоматично зараховуються у перший відбірковий тур

Додано (24.05.2010, 15:10)
---------------------------------------------
"PANORAMA DJ's AWARDS 2010".

1 - чемпіонат буде проходити в три тури.

2 - вимоги до учасників ті ж самі, що й на попередньому. а саме:

- володіння елементарними ді-джейськими навичками, вміння працювати з апаратурою та працювати для публіки.

- вміння подати себе за відведений час і проявити себе як артиста.

- стилєва диференціація.

Виступ учасників оцінюється по десятибальній шкалі за трьома критеріями - "техніка зведення", "матеріал" і самий "улюблений" критерій наших учасників "робота з публікою"(особисто для мене як члену жюрі - самий важливий). Оцінювання в кожному з критеріїв - паритетне - тобто по 10 балів в кожному - максимальна кількість балів, яку може отримати учасник від одного члена жюрі - 30(але в це ніхто з жюрі не вірить)) ).
В складі жюрі 6 або 7 чоловік. - точніше зараз сказати не можу - так-як ведем переговори, зі всіма членами жюрі, щоб у них була змога і згода відсудити весь чемпіонат, а не окремі тури.
Технічне забезпечення і умови для всіх учасників однакові - 2 /100 cdj Pioneer, DJM 800, 2 бокові монітори, dj-place - висота 1.1м.

МС у свому спічі одинаково працює на кожному з учасників по схемі - 3+2 - три спіча під час виступу ді-джея і два на представленні/завершенні виступу.
Щоб усунути світлові ефекти(тобто якісь додаткові фішки) - світло обладнання буде працювати в автоматичному режимі зі зміною програми раз в 20хв.
Кожному з учасниківдається до 40хв. на виступ. За 3хв. до закінчення виступу жюрі виставляє бали.
Ну а танцпол ми вже і так збільшили - тому місця для танців і "розриву" вистачить.

Тепер основне нововедення - чим цей чемпіонат відрізняється від попередніх двох - ШАНСОМ для всіх учасників - а саме БОНУСНОЮ СИСТЕМОЮ. Нікому не секрет, що звичайно певною мірою на виступ учасника впливає час гри, публіка яка прийшлав цей день, наявність чи відсутність групи підтримки, фарт, вміннясправитися з хвилюванням і т.д. - тобто, я веду до того, що навіть талановиті і супер-професійні ді-джеї в різних ситуаціях виступають по-різному і можливо на попередніх турах учасники не змогли себе повністю проявити у відведений час гри, як наслідок відповідні бали.....Тому цього року у всіх буде ШАНС доказати чи спростувати отримані бали.
Змагання буде відбуватися за накопичувальною системою - тобто ми відмовляємся від схеми ПЛЕЙ-ОФ і учасники які пройдуть відбір на чемпіонат будуть змагатися протягом двох турів - і виходити в третій фінальний за сумою двох виступів. У фінал вийде десятка учасників які за сумою двох виступів наберуть найбільшу кількість балів - але навіть у фіналі їх виступ буде оцінюватися не з "нуля", а набрані ними бали будуть додаватися до попередніх двох результатів.
Зі всіх обдуманих варіантів оновлень - ми прийняли саме цей варіант - адже він дає можливість як більш комплексніше оцінити ді-джея, так-само як і дає йому шанс "ретируватися" за умови попереднього "невдалого" виступу. так-само як звичайно буде мінятися час гри в залежності до попередніх виступів - тобто цього разу нівелюєм "гандикап прайм-тайму", а ще звичайно це різна публіка на різних днях.
Тому з впевненістю можна сказати, що інтрига буде зберігатися до кінця чемпіонату - фінал якого пройде в грудні 2010.
Наразі триває прийом заявокна участь - СМС на номер 095 59 84 959, регістрація на сайті і безпосередня ваша зустріч зі мною в "Панорама-Клубі" по буднях з 11.00 до 17.00 - після завершення реєстрації - відбудеться відбір учасників - а вже потім будуть формуватися списки - в які можуть пройти максимум 20 чоловік. Саме ця двадцятка і буде змагатися за звання "Кращого ді-джея Івано-Франківської області 2010" за версією "PANORAMA
DJ'sAWARDS".

Інформацію взято з :
http://www.dj.if.ua/forum....anorama

 
Форум » Night Kalush » Афіша Вечірок » PANORAMA DJ's AWARDS 2010 |Червень| Panorama
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Night-Kalush © 2024