Що бракує вечіркам в нашому місті?
|
|
georik | Дата: Середа, 17.02.2010, 22:56 | Повідомлення # 16 |
 КлабЄр
Група: КлабЄр
Статус: Offline
| ода...в нас публіка попсова...ніц не поробиш...хД
Techno rules the world....!!!
|
|
| |
Patron | Дата: Четвер, 18.02.2010, 01:34 | Повідомлення # 17 |
 Початківець
| nikotinik, для більшості це так, але є такі люди, які з нетерпінням чекають шось двіжового) наприклад Я))))Але прикладів може бути купу))
|
|
| |
Jora | Дата: Четвер, 18.02.2010, 15:11 | Повідомлення # 18 |
 DJ Jora
Група: DJ
| Quote (nikotinik) в Калуші порвати - це поставити Леді Гагу або Інну це підняти настрій і танцпол якщо....иии а порвати не порвеш - тре жесть - щоб був торч. а от до цього тре підготувати) от для цього є ГаГа:)
Techno_raveR
|
|
| |
nikotinik | Дата: Четвер, 18.02.2010, 15:13 | Повідомлення # 19 |
 >>Hardstyle Master<<
Група: >>ADMIN<<
| Quote (Jora) а порвати не порвеш - тре жесть - щоб був торч ремікс на Леді Гага 
J'adore Hardcore!
|
|
| |
georik | Дата: Четвер, 18.02.2010, 15:59 | Повідомлення # 20 |
 КлабЄр
| воопше нафік тих ледігаг....хлопці ви шо.....то не шкільні діскатєкі....і не парк....то клуби.... ше потім хтось заікаєцця про клубну культуру в Калуші.....то хіба про поп культуру вам говорити..... розігріватись під Гагу....та це брєд....мене наприклад блювати від неї пре....а ви на разогрєв ставите.....
|
|
| |
nikotinik | Дата: Четвер, 18.02.2010, 16:01 | Повідомлення # 21 |
 >>Hardstyle Master<<
Група: >>ADMIN<<
| georik, хто ставить ?) в мене хіба один ремікс на неї є і всьо )
J'adore Hardcore!
|
|
| |
georik | Дата: Четвер, 18.02.2010, 16:03 | Повідомлення # 22 |
 КлабЄр
| от якраз чого в нашому місті не бракує....а навпаки...забагато....так це попсні всякої....тре народ відучувати від цього....!!! Додано (18.02.2010, 16:03) ---------------------------------------------
Quote (nikotinik) , хто ставить ?) в мене хіба один ремікс на неї є і всьо ) за тебе я ніц неговорю...я говорю шо попси дах**я!!!
|
|
| |
Leo | Дата: Четвер, 18.02.2010, 16:32 | Повідомлення # 23 |
 Початківець
| Quote (nikotinik) в Калуші порвати - це поставити Леді Гагу або Інну я з цим шуть шуть не згоден =)
|
|
| |
Jora | Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 04:02 | Повідомлення # 24 |
 DJ Jora
| Quote (georik) тре народ відучувати від цього....!!! Quote (georik) .я говорю шо попси дах**я!!! я думаю усі уже зрозуміли що ти попсу "таво" .. 100пітцот раз відучували! і і толку 0 ! є багато людей - які люблять хорошу якісну клубну музичку,але жоден клуб на постійно не може забезпечити їх таким саундом.а в протилежному варіанті - така історія як з САФЕ... шариш? ... Додано (19.02.2010, 04:02) ---------------------------------------------
Quote (georik) розігріватись під Гагу....та це брєд....мене наприклад блювати від неї пре... а під що ти вважаєш? під мінімал? чи техно.... це в цілій україні у всіх комерційних(у плані заробітку грошей) клубах так!
Techno_raveR
|
|
| |
gap | Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 13:54 | Повідомлення # 25 |
 Манипулятор Сознания
| Оффтоп: В Калуші не найдеться тих самих 100-150 чол. Які люблять суто Електронну музику...? В Калуші не найдеться 100-150 чол. які не переварюють R&B...? Створіть Community.... Давайте хоча б на Рівень Чернівців вийдем...!
Alcohol, Drugs, Overdrive noise, Neon Lights, Party People...Can You Feel It?
|
|
| |
georik | Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 15:04 | Повідомлення # 26 |
 КлабЄр
| Quote (Jora) я думаю усі уже зрозуміли що ти попсу "таво" .. 100пітцот раз відучували! і і толку 0 ! є багато людей - які люблять хорошу якісну клубну музичку,але жоден клуб на постійно не може забезпечити їх таким саундом.а в протилежному варіанті - така історія як з САФЕ... шариш? ... до...сафе пропало через таке во... Quote (Jora) а під що ти вважаєш? під мінімал? чи техно.... це в цілій україні у всіх комерційних(у плані заробітку грошей) клубах так! комерція важливу роль відіграє в цьому плані...!!не спорю!! Quote (gap) Оффтоп: В Калуші не найдеться тих самих 100-150 чол. Які люблять суто Електронну музику...? В Калуші не найдеться 100-150 чол. які не переварюють R&B...? Створіть Community.... Давайте хоча б на Рівень Чернівців вийдем...! ого...діма до чернівців нам як до космосу....та шо про чернівці....нам до франика рости і рости!!! 
|
|
| |
Teksha | Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 15:27 | Повідомлення # 27 |
 Початківець
| Quote (gap) Давайте хоча б на Рівень Чернівців вийдем...! камікадзе спочатку в Калуші треба дати раду
|
|
| |
po4er | Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 16:28 | Повідомлення # 28 |
 Початківець
| Quote (Teksha) спочатку в Калуші треба дати раду Даю раду.... ким і кому.... радив би зустрітись всім і обговорити питання клубного розвитку. Ітак ніколи, нігде, ніхто не зустрічались разом...
lets play quality music
|
|
| |
georik | Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 16:33 | Повідомлення # 29 |
 КлабЄр
| ода...підтри мую
|
|
| |
Roma | Дата: Неділя, 21.02.2010, 13:59 | Повідомлення # 30 |
 ПродвінутЫй
| Ніхто в калуші не витіснить комерцію.... НЕРЕАЛЬНО!!! А жити мрією якісної електронної музики - можна вічно)
|
|
| |